Wmo adviesraad zoekt enthousiaste nieuwe leden

13 maart 2009

ALBLASSERDAM - De Wmo adviesraad Alblasserdam zoekt enthousiaste nieuwe leden. De adviesraad adviseert de gemeente gevraagd en ongevraagd over allerlei zaken die te maken hebben met de Wet maatschappelijke ondersteuning. Zij doet dit vanuit het perspectief van allerlei groepen zoals ouderen, jongeren, gehandicapten en mantelzorgers. De raad zoekt nieuwe leden die het leuk vinden om zich in te zetten voor deze groepen.

De Wmo adviesraad bestaat uit 15 personen: 7 individueel aangemelde leden, 7 leden die zijn voorgedragen door belangenorganisaties en een onafhankelijk voorzitter. De raad vergadert gemiddeld 8 keer per jaar in de avonduren. Daarnaast nemen de leden deel aan verschillende werkgroepen zoals burgerparticipatie, mantel- en thuiszorg, inclusief beleid en klachtenbeleid.

Wilt u zich inzetten voor de maatschappelijke ondersteuning in Alblasserdam?
Bent u een inwoner van Alblasserdam, bent u maatschappelijk betrokken, wilt u zich graag inzetten voor de maatschappelijke ondersteuning in Alblasserdam, en bent u zelf niet werkzaam bij één van de plaatselijke belangenorganisaties, dan kunt u zich aanmelden als kandidaat. U kunt zich vóór 30 maart 2009 aanmelden bij de secretaris van de adviesraad mevrouw M. Teunissen, telefoon (078) 617 32 35, of mteunissen@zorgbelang-zuidholland.nl.

Als u wordt geselecteerd, krijgt u een uitnodiging voor een gesprek met de selectiecommissie, bestaande uit de voorzitter en vice voorzitter. Het college van B&W benoemt de nieuwe leden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.