Grandioos circus bij A-Kidz

26 februari 2009
Grandioos circus bij A-Kidz

ALBLASSERDAM - Onder de noemer “A-KIDZ CIRCUS” organiseerde het team A-KIDZ op dinsdag 24 en donderdag 26 februari sport- en spelactiviteiten voor de Alblasserdamse kinderen tussen de 7 en 12 jaar.

Deze schoolvakantie werd er een heuse circusvoorstelling georganiseerd waarin de kinderen zelf de hoofdrolspelers waren. Kinderen konden allerlei circusnummers beoefenen: van balanceren tot jongleren en van bewegen op muziek tot een echte schminkhoek. Uiteraard ontbrak ook deze vakantie de voetbalhoek niet.

Alles was aanwezig om er een echt circus van te maken. Team A-KIDZ heeft op donderdag een heuse clown bereid gevonden om één van de circusonderdelen te begeleiden. Hij wist de kinderen moeiteloos mee te krijgen in allerlei grappige bewegingen en dansjes, waarbij uiteraard de minipolonaise van kabouter Plop niet ontbrak.

a-kidz-cirsus a-kidz-cirsus
 a-kidz-cirsus

Foto's: Joop Aret

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.