In onmin levende buren op de vuist

20 februari 2009

ALBLASSERDAM - De politie heeft in de vroege morgen van donderdag 19 februari twee aanhoudingen verricht in de Kerkstraat in Alblasserdam na een incident. De Gemeenschappelijke Meldcentrale kreeg melding van een aanrijding waarbij mensen met elkaar op de vuist zouden zijn gegaan. 

Ter plaatse bleek dat het op straat geëscaleerd was tussen buren die al langer met elkaar in onmin leven.  Een 56-jarige man liep ’s ochtends naar zijn auto om naar het werk te gaan. Op dat moment zou de buurman met zijn bestelbus tegen hem aangereden zijn. Dit escaleerde waarbij diverse familieleden van beide gezinnen zich ermee bemoeiden en de situatie leidde tot een vechtpartij tussen de 32-jarige zoon van de 56-jarige man en de 47-jarige man uit de bestelbus.

Beiden werden aangehouden door de politie. Ze zullen worden verhoord. De 56-jarige man heeft aangifte gedaan van mishandeling. Hij zou in alle consternatie zijn geslagen door weer een ander persoon. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.