Noodreparatie asfalt Randweg

18 februari 2009
Noodreparatie asfalt Randweg

ALBLASSERDAM - Op vrijdag 20 februari 2009 repareert de gemeente het asfalt van de Randweg, ter hoogte van de Elzenhorst. Het is een noodreparatie die niet kan worden uitgesteld. Het werk wordt uitgevoerd na de ochtendspits, ongeveer om 9.00 uur. De gemeente zet verkeers­regelaars in om het verkeer in goede banen te leiden. Waarschijnlijk is het werk in één werkdag klaar.

Over een lengte van ongeveer tweehonderd meter wordt het asfalt weggefreesd en vervangen door een nieuwe asfaltlaag. Het werk wordt uitgevoerd door aannemer BAM uit Hardinxveld-Giessendam.

Op het gedeelte van de weg is ernstige vorstschade ontstaan, mede door het koude weer van de afgelopen tijd. Door opspattend grind en gaten in het wegdek is de situatie gevaarlijk.

Foto: De Randweg, ter hoogte van de Elzenhorst, tijdens de Ronde van Alblasserdam in 2008.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.