A-Kidz Circus tijdens voorjaarsvakantie

13 februari 2009
A-Kidz Circus tijdens voorjaarsvakantie

ALBLASSERDAM - In de voorjaarsvakantie staan er weer twee spectaculaire A-KIDZ activiteiten op het programma. Team A-KIDZ organiseert op dinsdag 24 en donderdag 26 februari 2009 sport- en spelactiviteiten voor de Alblasserdamse kinderen tussen de 7 en 12 jaar. Dit keer staat alles weer in het teken van het circus.

Deze schoolvakantie wordt er een circusvoorstelling georganiseerd waarin de kinderen zelf de hoofdrolspelers zijn. Om 9.30 uur opent sportcentrum Blokweer de deuren waarna er 2,5 uur lang allerlei circusnummers beoefend kunnen worden door de kinderen. Van balanceren tot jongleren en van bewegen op muziek tot een echte schminkhoek.

 Alles is aanwezig om er een echt circus van te maken. Team A-KIDZ heeft op donderdag een clown bereid gevonden om één van de circusonderdelen te begeleiden. Er wordt ook een speciale hoek ingericht waar men kan leren jongleren. Uiteraard ontbreekt ook deze vakantie de voetbalhoek niet. Met echte circusmuziek en op donderdag een maffe clown, wordt het een spektakel.

 Voor deze activiteit betalen de kinderen € 2,70 per dag. Hiervoor krijgen ze ook een consumptiebon om wat te drinken. Kaartjes voor het A-KIDZ CIRCUS zijn op beide dagen aan de deur van het sportcentrum te koop.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.