Alcohol

09 februari 2009

ALBLASSERDAM - Bij alcoholcontroles op verschillende plekken zijn zeven bestuurders aangehouden. Zij hadden een te hoog promillage. De controles begonnen op zaterdagavond 7 februari 2009 door politiemensen van het Verkeershandhavingsteam. In totaal bliezen bijna 650 bestuurders. De controleplekken waren vlakbij de brug bij Alblasserdam, Sportlaan in Schelluinen, Nieuweweg in Hardinxveld-Giessendam, Stationsweg en Parallelweg in Sliedrecht en het Oosteinde in Wijngaarden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.