50 jarige Alblasserdamse Tennis Vereniging bruist van het leven

04 februari 2009
50 jarige Alblasserdamse Tennis Vereniging bruist van het leven

ALBLASSERDAM – In maart van dit jaar bestaat de Alblasserdamse Tennis Vereniging 50 jaar hetgeen grootst gevierd wordt met een receptie op 14 maart a.s. Vele tennisliefhebbers uit Alblasserdam en omgeving genieten van een mooie accommodatie met 8 banen op sportpark Souburgh, waar de club 50 jaar geleden begon met 2 banen.

Tennisvoorzitters bij elkaar
Een groot aantal vrijwilligers bestuurden de club onder leiding van diverse voorzitters, die voor deze gelegenheid graag nog eens bij elkaar kwamen. Zo waren daar Wim Nieuwenhuis, die voorzitter was van 1967 tot 1971, Jaap Mennema (1981-1984), Dirk Hamer (1985-1988 en in 1999), Piet de Lange (de langst zittende voorzitter van  1989-1998), Martin Broere (2000), Wim Vos (2001-2006), Jan Willem Sipma (2007) en de huidige voorzitter René Vogel (vanaf 2008).

Vertrouwen in Toekomst
De gemeente Alblasserdam is terecht trots op het actieve verenigingsleven, waaronder ATV als één van de toppers mag worden gerekend. Voorzitter Vogel ziet dan ook de toekomst van ATV met veel vertrouwen tegemoet. Hij wordt daarbij gesteund door een groot aantal vrijwilligers. De tennissport geniet nog altijd veel belangstelling, het blijft een geweldige sport, zowel als wedstrijd- en als recreatiesport. Voor meer informatie zie www.tennisvereniging-atv.nl.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.