Daphne Scheurwater zwemt bij NJK

02 februari 2009
Daphne Scheurwater zwemt bij NJK

ALBLASSERDAM - In Dordrecht werden dit weekeinde de Nationale Junioren Kampioenschappen korte baan gehouden.

Wiekslagzwemster Daphne Scheurwater maakte haar nationale debuut op zaterdag 31 januari met haar start op de 200m wisselslag meisjes junioren 1. De eerste 2 banen, 50m vlinderslag, rondde zij subliem in 36.44 af met een pr van krap 1 seconde. Dit betekende de zevende positie in het deelnemersveld! Bij de overige slagen moest zij echter van lieverlee wat prijsgeven. Uiteindelijk finishte Daphne in 2.52.59 en dit was de 15e eindtijd tussen de 11-jarige toppertjes van Nederland. De complimenten waard!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.