Aanrijding op Van Eesterensingel

23 januari 2009
Aanrijding op Van Eesterensingel

ALBLASSERDAM - Een 79-jarige vrouw uit Alblasserdam is gewond geraakt bij een ongeval. Er reed op donderdagmiddag 22 januari 2009 een auto over de Plantageweg in Alblasserdam.

Bij de kruising met de Van Eesterensingel ging het mis. De 76-jarige automobilist uit Alblasserdam verklaarde dat hij de fietster niet zag. De vrouw kwam uit de Van Eesterensingel. De auto schepte haar. Een ambulance bracht de vrouw naar het ziekenhuis. Zij heeft in ieder geval een hersenschudding.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.