Weekmarkt Wilgenplein gaat niet door

16 maart 2020 door Hennie van der Zouw
Weekmarkt Wilgenplein gaat niet door

ALBLASSERDAM - De landelijk aanvullende maatregelen vanwege het coronavirus hebben een behoorlijke impact op ons dagelijks leven. De ernst van de situatie is aanleiding voor deze ingrijpende maatregelen, soms met grote gevolgen. Bijvoorbeeld de maatregel om bijeenkomsten van meer dan 100 mensen te schrappen. Ook in Alblasserdam volgen we de landelijke richtlijnen en worden bijeenkomsten met meer dan 100 mensen afgelast. Dit betekent dat de weekmarkt op het Wilgenplein op de maandag daarom voorlopig niet doorgaat tot en met 31 maart 2020.

De andere standwerkersplaatsen op het Scheldeplein mogen wel worden bezet, vanwege de kleinschaligheid.

De gemeente volgt deze landelijke maatregelen op om verspreiding van het coronavirus te beperken. We doen een beroep op het gezond verstand van eenieder. Samen het coronavirus bestrijden betekent oog hebben voor elkaar.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.