Tafeltenniscompetitie ligt ook plat

16 maart 2020 door Hennie van der Zouw
Tafeltenniscompetitie ligt ook plat

ALBLASSERDAM - Zoals bij bijna alle sporten is ook de tafeltenniscompetitie plat gegaan afgelopen week. Tot in ieder geval begin april zijn er geen wedstrijden en dus ook geen verslagen meer van TTVA.

Ook is onzeker of de competitie weer hervat gaat worden, in welke vorm dan ook. Zodra er weer wat te melden is hoort u meer van TTVA.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.