Verhuizing Bibliotheek Alblasserdam

29 november 2019
Verhuizing Bibliotheek Alblasserdam

ALBLASSERDAM - De laatste bladzijde van het jaar is in zicht, ook voor de Alblasserdamse Bibliotheek. Tijd om na te denken over het nieuwe jaar 2020. Welke doelen wil je behalen? Beginnen met ondernemen of toch gezonder leven? Meer aan jezelf denken of er juist zijn voor anderen? Laat je inspireren op de website van de Bibliotheek door verschillende boekentips en activiteiten.

Verhuizing Bibliotheek Alblasserdam
De bibliotheek van Alblasserdam verhuist in 2020 naar het gerenoveerde gemeentehuis ‘Huis van de Samenleving’. De samenleving verandert en de bibliotheek ook. De 'Bibliotheek Aan Zet' wil mensen uitdagen om verder te komen. Dat doen ze allang niet meer door alleen het uitlenen van boeken.

De bibliotheek is een eigentijdse plek in de buurt waar je kunt leren, werken, anderen kunt ontmoeten of waar je komt om te ontspannen. Door zich samen met partners in het 'Huis van de Samenleving' te vestigen, vergroten zij de samenwerking met de gemeente en maatschappelijke organisaties. De bibliotheek hoopt hierdoor nog meer inwoners van Alblasserdam te bereiken en te helpen. Klik hier voor meer informatie over de verhuizing.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.