Dag vol sport en spel in de voorjaarsvakantie

19 februari 2020 door Hennie van der Zouw
Dag vol sport en spel in de voorjaarsvakantie

ALBLASSERDAM - Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen zich woensdag 26 februari vermaken in sportcentrum Blokweer met A-Kidz. Het belooft weer een dag te worden vol spellen en andere leuke activiteiten in de voorjaarsvakantie. Het thema is dit keer Piraten.

De kinderen kunnen zich van 9.30 tot 13.00 in de zaal uitleven op een klimtoren, speel-glijbaan, stormbaan en diverse springkussens. Vanaf 12.30 tot 14.00 uur kunnen ze vrij zwemmen (A-diploma is verplicht).

De entree bedraagt 4 euro inclusief 1 consumptie. Betalen kan contant of met pin.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Laurens Barnhoorn (ABCTeam), email: Lv.barnhoorn@alblasserdam.nl, mobiele telefoon 06 - 40 96 32 06.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.