Meldingen vuurwerkmeldpunt overhandigd aan burgemeester Paans

17 februari 2020 door Hennie van der Zouw
Meldingen vuurwerkmeldpunt overhandigd aan burgemeester Paans

ALBLASSERDAM - SGP-raadslid Corné van Werkhoven heeft afgelopen dinsdagavond tijdens de commissievergadering de meer dan vijftig meldingen die het SGP-vuurwerkmeldpunt binnenkreeg, overhandigd aan burgemeester Jaap Paans.

De burgemeester zegde toe de meldingen te betrekken bij de voorbereidingen richting de komende jaarwisseling. Naar verwachting zal dit gesprek met de raad in september gevoerd worden, eveneens op verzoek van de SGP.

De SGP zou graag zien dat er de komende jaarwisseling ingezet wordt op een ontmoedigingscampagne, gezien de vele nadelen die kleven aan het afsteken van vuurwerk. De partij streeft naar een vuurwerkvrij Alblasserdam.

Zie voor de volledige SGP-bijdrage: https://alblasserdam.sgp.nl/actueel/bijdrage-corne-van-werkhoven-evaluatie-oudnieuw/11742

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.