D&D Mode in Makado stopt op 15 februari

03 februari 2020 door Hennie van der Zouw
D&D Mode in Makado stopt op 15 februari

ALBLASSERDAM / HENDRIK-IDO-AMBACHT - Vanochtend lazen wij het volgende bericht over de winkel van D & D Mode en Accessoires in het Makado.

'Lieve klanten en volgers in Alblasserdam en omstreken. Na twee mooie jaren, sluiten wij per 15 februari onze deuren in het Makado Alblasserdam. Zoals vele van jullie weten, ben ik vorig jaar April bevallen van een prachtige kleine man en komt er over 11 weekjes nog een kleintje aan.

Buiten deze kleintjes om, lopen er ook nog twee vrolijke meiden van 7 en van 5 jaar rond. Omdat ik de laatste tijd al merkte dat dit best pittig is, heb ik besloten om de winkel in Alblasserdam te laten gaan, zodat ik nog meer kan genieten van hun.

Het was een moeilijke beslissing, want ik ben graag een bezig bijtje, maar een stapje terug is voor nu wel het beste.

Wij zullen ons vanaf dan alleen nog bezig houden met de prachtige winkel in Hendrik-Ido-Ambacht.

Heeft u nog een kadobon, tegoedbon, volle spaarkaart of wilt u binnen 8 dagen na aankoop nog ruilen? Dan kunt u dit tot 15 februari in Alblasserdam doen en daarna bent u natuurlijk nog van harte welkom in Hendrik-Ido-ambacht, waar wij gevestigd zijn aan de Sophiapromenade 2 in Winkelcentrum Hoog-Ambacht.'

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.