Hans Laheij is Twijn Smaakmaker

21 januari 2020 door Hennie van der Zouw
Hans Laheij is Twijn Smaakmaker

ALBLASSERDAM - In november vorig jaar bemachtigde hij de muzikale titel "Maestro Alblasserdam 2019". Daar komt op 12 februari 2020 de titel "Twijn Smaakmaker" bij. We hebben het natuurlijk over Hans Laheij, directeur van cultureel centrum Landvast in Alblasserdam.

Op 12 februari is Hans Laheij namelijk eregast en hoofdpersoon bij Businessclub De Twijn.
Businessclubcoördinator Anita Toes gaat samen met de aanwezigen in gesprek met deze smaakmaker. Natuurlijk over zijn rol als directeur van het bruisende cultureel centrum Landvast, maar vooral ook over wie hij is als persoon.

Wat drijft hem? Welke ambities heeft hij? Waar wordt hij blij van. En natuurlijk, waar komt zijn talent voor dirigeren vandaan?

Wil je deze avond met Twijn Smaakmaker Hans Laheij bijwonen?

Schrijf je dan nu in.

Wil je iemand meenemen? Dat kan natuurlijk. Vermeld dit graag bij je inschrijving.

Noteer ook alvast de komende data
Zie hiernaast de data voor de komende avonden. Het is altijd op woensdagavond met uitzondering van het bedrijfsbezoek in juni. Dit is in de middag vanaf ongeveer 13:30 uur.

Noteer alvast de data van de komende bijeenkomsten van seizoen 2019-2020:

04 maart '20: GROTE TWIJN PUB QUIZ. schrijf je hier in
08 april '20: WAAROM EEN KLANTPROFIEL NUTTIG KAN ZIJN
20 mei '20: TWIJN SMAAKMAKER
10 juni '20: BEDRIJFS-BEZOEK IN DE MIDDAG

12 februari: Hans Laheij is Twijn Smaakmaker.
Inschrijven: Meld je aan via contact@bcdetwijn.nl
Locatie: Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam
Inloop & start: inloop vanaf 19:30 uur en start om 20:00 uur

Hieronder: impressie De Grote Twijn Pub Quiz 2019

Businessclub De Twijn is een activiteit van stichting Vrienden van De Twijn. Het doel van deze stichting is het scheppen van een aanvullende financiële basis om zo de missie van Kindcentrum De Twijn, kindgericht uitdagend onderwijs, te helpen ondersteunen.

Maar Businessclub De Twijn is vooral ook een inspirerend platform voor ontmoeting en het delen van kennis en ervaringen. En door lid te worden van de Businessclub draag je duidelijk bij aan een stukje maatschappelijke ondersteuning.

Word ook lid van Businessclub De Twijn! Dat levert tijdens iedere bijeenkomst een boeiende spreker op over een aansprekend onderwerp, elk seizoen een bezoek aan een bijzonder bedrijf en in december kun je deelnemen aan ons succesvolle Car Speeddate Event.

Kom twee keer sfeerproeven en sluit je dan aan bij Businessclub De Twijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.