15 bestuurders negeren rood kruis op de A15 bij Alblasserdam.

13 januari 2020 door Hennie van der Zouw
15 bestuurders negeren rood kruis op de A15 bij Alblasserdam.

ALBLASSERDAM - Op vrijdag 10 januari 2020 kregen onze collega’s een melding op de A15 rechts bij Alblasserdam. Daar zou een pechgeval op de vluchtstrook staan net na de Noordtunnel.

Hier zijn onze collega’s ter plaatse gegaan en hebben het pechgeval beveiligd.
Rijkswaterstaat had hiervoor de bekende rode kruisen boven de autosnelweg geplaatst.

Toen zij hier stonden, zagen zij dat er meerdere bestuurders het rode kruis negeerden. In 20 minuten tijd reden er maar liefst 15 bestuurders door het rode kruis. Deze hebben allen een proces verbaal gekregen. Deze zullen zij later in de brievenbus ontvangen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.