Landvast verwacht 1.000.000e filmbezoeker

09 januari 2020 door Hennie van der Zouw
Landvast verwacht 1.000.000e filmbezoeker

ALBLASSERDAM - Feest! Landvast is, alweer ruim 11 jaar een ontmoetingsplek voor filmbezoekers, verenigingen, vergaderingen en nog vele andere activiteiten.

Aankomende zaterdag, 11 januari, is er weer een bijzonder hoogtepunt. Ze verwachten dan, bij één van de late voorstellingen, hun 1.000.000e filmbezoeker! Vanaf 20.45 uur worden bezoekers van deze films daarom feestelijk ontvangen.

Er zijn bij zowel 1917 als Penoza: The final chapter nog plaatsen beschikbaar. Dus wie weet... bent u de 1.000.000e bezoeker.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.