Soli ontvangt cheque van Shell voor nieuwe Marimba

30 december 2019 door Josette Huisman
Soli ontvangt cheque van Shell voor nieuwe Marimba

ALBLASSERDAM - Chr. muziekvereniging Soli Deo Gloria Alblasserdam ontving tijdens het “percussion to the end the year” concert een prachtige cheque van 5500,- euro. Mw Bezemer reikte namens Shell Pernis de cheque uit aan voorzitter David van Kwawegen.

Nieuw Marimba
Met deze gift van Shell werd de aanschaf van een vijf-octaafs marimba voor de Melody Percussion Band van Soli mogelijk. Dit instrument stond al langere tijd hoog op het verlanglijstje van de vereniging waar op dit moment flink geïnvesteerd wordt in vervanging en uitbreiding van het instrumentarium. Op een vijf-octaafs marimba (2.70meter lang) kunnen 2 spelers gelijktijdig spelen en is een zeer groot bereik aan klanken te maken wat een goede aanvulling is op het al even imposante instrumentarium wat de vereniging reeds in bezit heeft.

Dankbaar
Voorzitter David van Kwawegen sprak tijdens de uitreiking grote dank uit naar Shell, door deze gift wordt een kwaliteitsimpuls gegeven aan de MPB en kunnen jeugdleden weer makkelijker doorstromen naar de MPB omdat er meer speelposities beschikbaar komen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.