Doorgedraaide man laat spoor van vernieling achter in Alblasserdam

27 december 2019 door Hennie van der Zouw
Doorgedraaide man laat spoor van vernieling achter in Alblasserdam

ALBLASSERDAM - In Alblasserdam zijn bij een 34-jarige man deze week de stoppen doorgeslagen. Hij vernielde vrijdag zeven geparkeerde auto's in de Patrijsstraat.

Op dinsdag, Eerste Kerstdag, had hij daar ook al de deur van een woning ingetrapt, toen er niet snel genoeg werd opengedaan.

De nacht van Eerste op Tweede Kerstdag bracht hij daarom door in de cel. Waarom de man door het lint ging, is onbekend. Volgens ooggetuigen leek hij vrijdagochtend onder invloed te zijn. De man is op de Van Hogendorpweg aangehouden.

RTV Rijnmond.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.