Komt u ook meezingen in de Elthetokerk tijdens de Kerstzangdienst op 15 december 2019?

02 december 2019 door Hennie van der Zouw
Komt u ook meezingen in de Elthetokerk tijdens de Kerstzangdienst op 15 december 2019?

ALBLASSERDAM - Op zondag 15 december aanstaande is er om 16:00 uur een Kerstzangdienst in de Elthetokerk, Blokweerweg 22 te Alblasserdam.

U wordt van harte uitgenodigd deze kerstzangdienst bij te wonen en met ons de bekende en enkel misschien wat onbekendere kerstliederen mee te zingen.

Voor zondag 8 december kunt u liederen aandragen die u graag zou willen zingen. Dit mogen liederen zijn uit de Liedboek, het vorige liedboek of een andere bundel. Geprobeerd wordt om zo veel mogelijk liederen een plek te bieden. De liederen worden afgewisseld door gedichten, teksten en gebed. Wilt u de liederen doorgeven aan ds. Hester Radstake, radstake@elthetokerk.nl of 078-6912690?
We willen u graag ontmoeten!

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.