DoorBrekers deelt gratis kerstpakketten uit

29 november 2019 door Hennie van der Zouw
DoorBrekers deelt gratis kerstpakketten uit

ALBLASSERDAM - Na succesvolle acties in de afgelopen jaren deelt DoorBrekers dit jaar opnieuw gratis kerstpakketten uit. Via een online campagne kun je iemand uit je eigen omgeving nomineren voor een gratis kerstpakket om hem/haar daarmee een hart onder de riem te steken of te bedanken. "Ons doel is om er te zijn voor mensen om ons heen, heel praktisch en persoonlijk. Om mensen te laten ervaren dat ze gezien worden en dat ze belangrijk zijn.” aldus Jordy Kroon, verantwoordelijk voor de kerstpakkettenactie. Wil jij iemand nomineren voor een gratis kerstpakket, ga dan naar DoorBrekers.nl/kerstpakket.

Naast de online campagne deelt DoorBrekers honderden kerstpakketten uit via lokale mantelzorgorganisaties en teams en 'connects' van DoorBrekers. Ook organiseert DoorBrekers diverse kerst-events op zes locaties in Nederland, waaronder Family Christmas op zondag 22 december en Kerstnachtdiensten op zondag 22 en dinsdag 24 december. Iedereen is welkom. Meer info en gratis tickets zijn verkrijgbaar via DoorBrekers.nl/Kerst.

DoorBrekers is een moderne kerk met diensten op zondag om 10:30 uur in Alblasserdam, Amersfoort, Amsterdam, Barneveld, Goes en Zwolle. De diensten zijn ook live te volgen via YouTube, Facebook Live en DoorBrekers.tv. Kijk voor meer informatie op DoorBrekers.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.