Bas Verzee wint ballonvaart na winactie bibliotheek

22 november 2019
Bas Verzee wint ballonvaart na winactie bibliotheek

ALBLASSERDAM - Tijdens de Kinderboekenweek maakten jonge bezoekers kans op een ballonvaart voor vier personen. Iedereen van 6 t/m 12 jaar die meedeed aan activiteiten kon zijn of haar e-mailadres achterlaten om kans te maken.

Er waren zeer veel inzendingen. Inmiddels is de winnaar bekend. Bas Verzee nam vorige week samen met zijn broertje en moeder de prijs in ontvangst in Bibliotheek Alblasserdam. Zij zweven binnenkort in een luchtballon over Nederland.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.