Abr. de Haan Logistics failliet verklaard

20 november 2019
Abr. de Haan Logistics failliet verklaard

ALBLASSERDAM - Op dinsdag 19 november heeft de rechtbank van Rotterdam Abr. de Haan Logistics BV aan de Edisonweg 37 failliet verklaard.

De oorzaak voor het faillissement is niet bekend.

Bij Abr. de Haan werken, volgens de laatste gegevens van de Kamer van Koophandel, rond de 38 werknemers. Het familiebedrijf bestaat al meer dan 50 jaar en is naast transport ook actief in distributie, warehousing en koelopslag. Sinds begin jaren '60 heeft het bedrijf zich in vele richtingen ontwikkeld, nationaal en internationaal, om anno 2019 de focus te leggen op transport, warehousing en value added services in eigen land, de Benelux en Duitsland.

Bij veel Alblasserdammers was het bedrijf ook bekend als gastheer voor de jaarlijkse Actiemarkt, zie foto.

Het is op dit moment niet bekend of er wordt doorgewerkt en of er een doorstart wordt overwogen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.