Heeft u zich al ingeschreven voor het Car Speeddate Event van Businessclub De Twijn

20 november 2019 door Hennie van der Zouw
Heeft u zich al ingeschreven voor het Car Speeddate Event van Businessclub De Twijn

ALBLASSERDAM - Op woensdagavond 11 december 2019 is het weer zover: het Car Speeddate Event van Businessclub De Twijn, Ford Wensveen en Named. Inmiddels voor het zesde achtereenvolgende jaar. Dit jaar met verrassende nieuwe items; het speeddaten blijft uiteraard een vast onderdeel.

Schrijf je direct in voor een avond vol interessante dates, vuurwerk en gezelligheid. Dit inschrijfformulier tref je aan via deze link.

Wat heeft Businessclub De Twijn je bieden tijdens het Car Speeddate Event?

1. CAR SPEEDDATEN
Het vertrouwde speeddaten in auto’s blijft. Nadat jij je voor het event hebt opgegeven, voegen wij je toe aan het overzicht van deelnemers. Een week voor het event krijg je een uitnodiging om aan te geven naar welke personen je voorkeur uitgaat om mee te daten.

2. DRAKENDATES
Drie jaar hebben we hetzelfde concept gevoerd. Drie kandidaten pitchten tegenover vier juryleden (de draken) en vroegen hulp op specifieke onderdelen bij de start van hun bedrijf, bij vragen hoe meer zichtbaar te zijn, enzovoort.

Dit jaar is de Drakenkuil verandert in Drakendates. Businessclub De Twijn verwelkomt deze avond maar liefst zeven draken: Jeroen Put (Cirkellab), Henk Manden (Zon & Zo), Patrick Visser (Visser Media & Design), Winanda Spruijt (Internorm), Peter Verheij (wethouder gemeente Alblasserdam), Ruud van der Marel (Snelle Vliet) en Rob van Hal (SNS Bank).

Deze draken zijn in koppels beschikbaar om samen met jou twintig minuten te sparren over een een van jouw bedrijfsuitdagingen.
–  Misschien wil je trainingen gaan geven, maar weet je niet zo goed hoe je dit efficiënt moet aanpakken.
–  Of denk je eraan om iemand aan te nemen gezien je werkzaamheden. Maar is dat wel de juiste keuze?
–  Misschien wil je groeien, maar heb je vragen over hoe dat goed te financieren.
–  Misschien heb je het gevoel dat je meer elan in je bedrijf moet brengen, maar zit je te vastgeroest in de manieren hoe alles gaat.
–  Misschien loopt je klantenbestand achteruit en hoor je graag eens wat jij over het hoofd ziet waardoor dit kan komen.

Op deze manier kun je met objectieve en kundige mensen met veel bedrijfservaring eens van gedachten wisselen. Ze kunnen je vast een richting wijzen, willen mogelijk een vervolgafspraak met je maken of je juist in contact brengen met iemand die jou perfect kan helpen.
Lees hier meer over de mogelijkheid om 20 minuten te sparren met ervaren ondernemers.

3. KOFFERBAKDATES
Helemaal nieuw tijdens het Car Speeddate Event zijn de kofferbakdates. Tijdens de avond geven enkele experts op hun vakgebied korte workshops vanuit de kofferbak van één van de Ford modellen in de showroom van Ford Wensveen. Tijdens zo’n speed workshop krijg je samen met 1 tot 3 andere deelnemers een aantal tips of richtlijnen om mee verder te kunnen.

De workshops die deze avond gegeven worden zijn:
–  hoe maak je een korte, zakelijke vlog?
–  beginselen van Google Ads
–  hoe maak je slim gebruik van al jouw data?
–  is het Broodfonds iets voor mij?
–  tips voor een cyberveilige werkomgeving
–  wat kan ik met Private Lease?
–  10 beste tips voor krachtige social media

Lees op de website meer over de specifieke workshops.

Een week voor het event krijg je een uitnodiging om (net als bij het speeddaten) aan te geven naar welke workshops je voorkeur uitgaat om aan deel te nemen. Als je het nu al weet, geef het dan graag door via het inschrijfformulier.

4. SPEL
Tijdens de gehele avond spelen we bingo! Hoe? Dat ervaar je tijdens de avond zelf.
Tip: hoe meer onderdelen jij doet, hoe meer kans je maakt het spel te winnen!

Praktische info
Inloop vanaf 19:00 uur
Start van het event om 19:30 uur
Einde en start napraatborrel om 21:30 uur
Locatie: Ford Wensveen Alblasserdam
Meer informatie kun je opvragen via contact@commpass.nl.

Op www.bcdetwijn.nl lees je alles over het event. Daar kun jij je ook aanmelden!!

Businessclub De Twijn is een activiteit van stichting Vrienden van De Twijn. Het doel van deze stichting is het scheppen van een aanvullende financiële basis om zo de missie van Kindcentrum De Twijn, kindgericht uitdagend onderwijs, te helpen ondersteunen.
Maar Businessclub De Twijn is vooral ook een inspirerend platform voor ontmoeting en het delen van kennis en ervaringen. En door lid te worden van de Businessclub draag je duidelijk bij aan een stukje maatschappelijke ondersteuning.
Word ook lid van Businessclub De Twijn! Dat levert tijdens iedere bijeenkomst een boeiende spreker op over een aansprekend onderwerp, elk seizoen een bezoek aan een bijzonder bedrijf en in december kun je deelnemen aan ons succesvolle Car Speeddate Event.

Kom twee keer sfeerproeven en sluit je dan aan bij Businessclub De Twijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.