Camera-auto maakt foto's in Alblasserdam

12 november 2019 door Hennie van der Zouw
Camera-auto maakt foto's in Alblasserdam

ALBLASSERDAM - Het bedrijf CycloMedia maakt vanaf medio november tot eind december 360 graden panoramafoto's in Alblasserdam.

Dit gebeurt in opdracht van de gemeente. Gedurende circa twee weken rijden camera-auto's van het bedrijf door het dorp om vanaf de openbare weg foto's te maken. Als het weer tegenzit, kan CycloMedia besluiten later te starten of kan het maken van de opnames meer tijd in beslag nemen.

Gebruik van de foto's
De foto's gebruiken wij voor bijvoorbeeld inspectie en beheer van de openbare ruimte, handhaving van openbare orde en veiligheid en ontwikkeling van ruimtelijke plannen.
Bescherming persoonsgegevens

Ook het kadaster, provincies, waterschappen en politie maken gebruik van de foto's. CycloMedia stelt de opnamen onder strenge voorwaarden ter beschikking aan deze organisaties. Zij gebruiken ze uitsluitend voor activiteiten die passen binnen de wet- en regelgeving op het gebied van bescherming van persoonsgegevens. CycloMedia heeft haar activiteiten aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Voor vragen of het aantekenen van bezwaar kunt u contact opnemen met CycloMedia Technology B.V., Postbus 2201, 5300 CE Zaltbommel.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.