Erespeld P.A Zevenbergen

13 april 2006
Erespeld P.A Zevenbergen

ALBLASSERDAM - Op 11 april 2006 heeft wethouder drs. P. A. Zevenbergen afscheid genomen als bestuurder van de gemeente Alblasserdam. Op 5 september 1985 trad de heer Zevenbergen toe tot de gemeenteraad van Alblasserdam. Op 12 april 1994 werd hij benoemd tot wethouder. Dit ambt heeft hij gedurende 12 jaar uitgeoefend.

Burgemeester drs. A. D. van den Bergh verraste de heer Zevenbergen afgelopen dinsdag in "De Wipmolen" met het toekennen van de Erepenning van de gemeente Alblasserdam als dank en blijk van waardering voor de wijze waarop hij de Alblasserdamse gemeenschap 12 jaar als wethouder heeft gediend.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.