Tafeltennissers van TTVA 1 troeven Gorkum 1 af

23 september 2019 door Hennie van der Zouw
Tafeltennissers van TTVA 1 troeven Gorkum 1 af

ALBLASSERDAM - Na de nederlaag van vorige week was er bij TTVA 1 de afgelopen week gelukkig enige vorm van herstel waar te nemen. Gorkum 1 werd met het kleinst mogelijke verschil verslagen. Ook TTVA 2, 6 en 7 wisten een overwinning te boeken. Alleen TTVA 4 moest thuis zijn meerdere erkennen  in Pijnacker 4.

TTVA 1 – Gorkum 1   2e Klasse  3-2
Er had voor TTVA wel iets meer ingezeten dan deze kleine zege in de thuiswedstrijd tegen Gorkum 1. Yannick Geerlings startte de wedstrijd met een puike drie games zege op de sterke Wim Breur. Henk Mes had hierna een Déjà vu. Tegen Baarveld gebeurde namelijk exact het zelfde als tegen Visser vorige week, hij ging er nipt in vijf games vanaf. Ook tijdens het dubbel moest er hart gebuffeld worden door Yannick en Henk. Na een 8-4 achterstand in de vijfde game wisten de heren toch nog te ontsnappen en met 11-9 de partij te winnen. Na de pauze zorgde Geerlings voor het derde puntje. Hij versloeg in een bijzonder lastige partij Baarveld in vijf games. In de laatste partij van de avond had Henk helemaal niets in te brengen tegen Wim Breur. Nog steeds niet helemaal  het niveau wat nodig is maar wel een nuttige zege dus.

De Repelaer 2 – TTVA 2  3e Klasse  2-3
De tweede achtereenvolgende krappe overwinning van TTVA 2. Men draait dus eigenlijk best wel lekker. Zeker Wim Verschoor die in Spijkenisse zowel van Patrick Drent en Rick Wasch won en eerlijk gezegd nog dik ook. Hij is in vorm dus!  Peter Hounes is dit nog even niet maar dat gaat waarschijnlijk wel weer komen. Hij verloor beide enkel partijen. Het beslissende punt kwam er door het gewonnen dubbel van de heren Verschoor en Houmes.  Zij kwamen naar een 2-0 achterstand heel sterk terug en wisten deze partij alsnog in vijf games te winnen.

TTVA 4 – Pijnacker 4   4e klasse  1-4
TTVA 4 had zijn start in de competitie wellicht wat anders voorgesteld. Pijnacker 4 is een team van gelijke sterkte maar toch gingen Ronald Muskiet en Ab de Groot er met ruime cijfers vanaf tegen Rietveld en Frericks van Pijnacker. Alleen de eerste partij van de avond werd gewonnen door Ronald Muskiet die te sterk was voor Rietveld. Hierna was alleen het dubbel nog een partij die misschien een ander beeld had kunnen schetsen van de wedstrijd. Maar helaas ook die ging met 5-11 in de vijfde game verloren voor TTVA 4. Ab de Groot bleef deze avond dus met lege handen staan. TTVA 4 zit in een hele sterke poule en men kan dus de borst nat maken de komende weken.

TTVA 6 – Dordrecht 10   5e Klasse  3-2
TTVA 6 moest afgelopen maandag aantreden tegen Dordrecht 10, een team met ongeveer 1000 jaar ervaring. Men had het dus lastig tegen Van Dijk en v/d Boogaard. Maar Jeroen Veth liet weer eens wat van zich horen. Wij bij TTVA dachten dat hij een beetje in slaap was gesukkeld de afgelopen periode, maar op deze avond toonde hij weer eens hoe goed hij wel kan spelen. Hij won zijn beide enkelpartijen op fraaie wijze. Nico Barten moest alleen v/d Bogaard feliciteren. Samen met Gerrit Verhaar ging Nico ook ten onder in het dubbel. Al bij al een goede zege op een sterke opponent.

TTVA 7 – Bernisse 80 3   6e Klasse  4-1
Het lijkt er op dat TTVA zich helemaal niets aantrekt van het label promovendus. Voor de tweede week achtereen werd er een fraaie 4-1 overwinning neer gezet in de thuiswedstrijd tegen Bernisse 80. Ruth Sloof bleef ongeslagen. Jordi Tanzarella moest alleen v/d Voorden feliciteren. Ook het dubbel was een prooi voor Arie en Ruth Sloof. TTVA 7 heeft dus duidelijk hun start niet gemist.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.