Oceanco verwelkomt hun volgende project

04 september 2019 door Hennie van der Zouw
Oceanco verwelkomt hun volgende project

ALBLASSERDAM / ZWIJNDRECHT - Oceanco is verheugd over de komst van zijn nieuwste 109m / 357ft, het eerste Oceanco-project dat op hun nieuwe bouwfaciliteit in Zwijndrecht afgebouwd gaat worden: binnen schilderen, installeren van grote apparatuur en plaatsing van de bovenbouw.

De nieuwe werf van Oceanco in Zwijdrecht bevindt zich 10 km stroomafwaarts van het Oceanco-hoofdkantoor en outfit-faciliteit in Alblasserdam. Het nieuwe project zal in Zwijndrecht afgebouwd worden tot ze te zijner tijd wordt overgedragen aan Oceanco's outfiiting-faciliteiten in Alblasserdam.

Het nieuwe Oceanco-terrein in Zwijndrecht omvat 28 hectare. Het hoofdgebied, 570 x 200 meter: (circa 114.000 vierkante meter) omvat kantoren en vergaderzalen, bouwfaciliteiten, uitrusting, een piping shop, verffaciliteiten en zandstralen.

Oceanco heeft het pand van Zwijndrecht overgenomen als onderdeel van het langetermijninitiatief van het bedrijf voor groei, uitbreiding en consolidatie van zijn bouwactiviteiten. Deze nieuwe faciliteiten, die inherent zijn aan Oceanco's visie voor verhoogde efficiëntie, zullen een opstap zijn waarmee talloze co-makers naast de bouwwerkzaamheden fysiek kantoren kunnen opzetten, waardoor maximale synergie en co-maker-afstemming tussen alle partijen wordt aangemoedigd.

Deze faciliteiten zullen op verschillende manieren worden gebruikt
1. Productie van stalen romp voor nieuwbouw
2. Onderhouds-, refit- en levensduurverlengingsactiviteiten
3. Een superjacht Brain Park
4. Een educatieve campus.

Oceanco neemt een leidende rol in het creëren van een platform in de superjachtsector voor het bevorderen van economische en duurzame kansen in een circulaire economie die moet leiden tot kostenbesparingen, innovatie, het creëren van banen en een verstandiger gebruik van energie en grondstoffen.

Specificaties van het af te bouwen project:
- Bouwer: Oceanco
- Lengte: 109 m
- Vertegenwoordiger van de eigenaar: Wright Martime Group

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.