Jeugdland tekent meerjarige overeenkomst met Sportcentrum

06 juni 2019
Jeugdland tekent meerjarige overeenkomst met Sportcentrum

ALBLASSERDAM - Vrijdag 30 augustus sluit de Jeugdland 2019 week af met sport- en spelactiviteiten in de sportzaal en het zwembad van Sportcentrum Blokweer. Dit in samenwerking met AKidz, Het ABC-Team en JeugdPunt Alblasserdam.

Woensdag 5 juni tekende onze voorzitter Cynthia de meerjarige overeenkomst met Ad, de manager van het sportcentrum. Kaarten voor deze vrijdag zijn alleen te verkrijgen aan de kassa van Sportcentrum Blokweer.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.