Agent klimt woning in na melding van bezorgde bewoners

12 augustus 2019
Agent klimt woning in na melding van bezorgde bewoners

ALBLASSERDAM - Op zondagavond 11 augustus 2019, omstreeks 23:00 uur, gingen agenten naar een flatwoning aan de De Savornin Lohmanweg in Alblasserdam.

Zij hadden een melding gekregen van de bewoners dat zij de voordeur niet open kregen. Het vermoeden was dat de sleutel aan de binnenkant van de voordeur zou zitten, maar ook dat er een vriend van hen in de woning zou zijn. De bewoners hadden al op verschillende manieren geprobeerd om contact te krijgen met hun vriend, maar daar werd niet op gereageerd. Hierdoor werden zij bezorgd en waren zij bang dat er iets met hem aan de hand zou zijn.

Voor de bewoners was het een “mission impossible” om de woning zonder schade binnen te komen. Daarom is één van de agenten door een klapraampje aan de achterzijde van de woning naar binnen geklommen.

In de woning troffen de collega's niemand aan en bleek uiteindelijk de sleutel aan de binnenkant van de voordeur te zitten. Waar de vriend wel was is niet bekend.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.