Muziekvereniging Excelsior Alblasserdam zoekt beeldmateriaal

25 juli 2019 door Josette Huisman
Muziekvereniging Excelsior Alblasserdam zoekt beeldmateriaal

ALBLASSERDAM - Wie heeft er nog foto's, films of geluidsopnames thuis liggen van optredens en wellicht repetities van muziekvereniging Excelsior Alblasserdam? De muziekvereniging verwacht dat er thuis bij (voormalige) leden nog veel bewaard gebleven materialen zijn.

Ze hebben deze materialen nodig om een leuke expositie te maken tijdens de reünie (vanwege het 125 jarige jubileum) op 12 oktober aanstaande. Kunt u ze helpen, stuur dan een mail naar: info@excelsioralblasserdam.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.