Wielerronde: Alblasserdammer aan de start

26 juli 2011
Wielerronde: Alblasserdammer aan de start

ALBLASSERDAM - Bij de Sportklasse zijn op dit moment vele inschrijvingen te melden, ook uit nabije gemeenten zoals bijv. Papendrecht, Ridderkerk, Hendrik Ido Ambacht, Dordrecht, Nieuw-Lekkerland, Streefkerk en Zwijndrecht. Maar daar bleef het niet bij. Er is ook een deelnemer uit Alblasserdam en dat vindt de organisatie natuurlijk extra leuk. Ze hopen dan ook dat het thuispubliek deze renner nog wat extra zal gaan aanmoedigen. Maar eerst willen we hem graag wat beter leren kennen. Dit euvel is snel verholpen want hieronder stelt Andy "Schleck" Barendregt zich aan het wielerpubliek van Alblasserdam voor:

"Ik ben Andy Barendregt uit het mooie Alblasserdam. Mijn leeftijd is 32 jaar en ben sinds 2 jaar weer wat fanatieker aan het wielrennen en dit jaar voor het eerst een licentie, waarmee ik meedoe in de Sportklasse. Wat mijn echte specialiteit is moet ik nog gaan ontdekken, het sprinten en alles wat erbij komt vind ik in ieder geval wel leuk.
Het wielrennen is me met de paplepel ingegeven. Mijn vader (Martien Barendregt) is ook een fanatiek wielrenner en heeft vroeger ook meerdere malen met o.a. de paardenmarktronde meegereden. En mijn oom (Piet Barendregt) is in zijn jongere jaren een hele goeie amateur geweest voor de formatie Trio bubblegum met o.a. Eef Dolman en heeft daar aardig wat prijzen bij elkaar gereden.
Mijn favoriet voor de tour is toch wel Andy Schleck, hoewel ik het ook fantastisch zou vinden als Geesink het zou redden. Maar realistisch gezien zal dat niet lukken. De renner die ik graag zie rijden is "Spartacus" Fabian Cancellara."

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.