Ruim 5000 euro voor Malawi na acties op Ds. Joannes Beukelmanschool

17 juli 2019 door Hennie van der Zouw
Ruim 5000 euro voor Malawi na acties op Ds. Joannes Beukelmanschool

ALBLASSERDAM - De leerlingen van de groepen 1 t/m 6 van de Ds. Joannes Beukelmanschool, locatie Rembrandtlaan hebben de afgelopen tijd het prachtige bedrag van €5.144,48 opgehaald voor hulp in Malawi. De kinderen van de groepen 1 tot en met 4 gingen bij familie en bekenden langs met productkaarten voor sponsoring. Leerlingen uit groep 5 en 6 verkochten 1371 pakken WC-papier.

Met het mooie bedrag wat bij deze acties is opgehaald voor de stichting Timotheos zal hulp worden geboden in Malawi, één van de armste landen in Afrika. De werkgroep Alblasserdam is blij met het opgehaalde bedrag en dankt de kinderen, leerkrachten en directie van de school voor het mogelijk maken van de actie.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.