Stichting Helpende Handen ontvangt cheque van Ondernemersraad FN Steel

10 juli 2019 door Hennie van der Zouw
Stichting Helpende Handen ontvangt cheque van Ondernemersraad FN Steel

ALBLASSERDAM - Afgelopen dinsdagmorgen 9 juli 2019 heeft de Ondernemingsraad van FN Steel b.v. een mooi gebaar mogen maken. Namens de Ondernemingsraad hebben Coen van Dalen en Wilbert Dam een cheque mogen overhandigen aan een goed doel.

Het goede doel van dit jaar was de stichting: Helpende Handen uit Alblasserdam.

Deze stichting biedt mensen een helpende hand bij allerlei uit een lopende zaken. Coen en Wilbert hebben de cheque overhandigt aan Femke Spruit. De stichting werkt met studenten, die dan stagelopen bij de stichting. Er blijkt na het zien van de cijfers dat er binnen Alblasserdam ook nog veel hulp nodig is.
Het doel van de stichting is volgens Femke de cliënten blijven stimuleren in zelfredzaamheid en de studenten helpen een goede professional te worden.

"Aandacht geven aan de cliënten is heel belangrijk, evenals het ontlasten van de mantelzorgers." De dames besluiten met: "Stagiaires beginnen vaak heel sceptisch, maar komen later vaak met mooie verhalen terug. Het gebeurt zelfs wel dat zij vrijwilliger worden.

Aansluitende op het verhaal van Femke willen Coen en Wilbert graag vragen om binnen en buiten FN Steel mensen te vragen om de stichting te helpen in de vorm helpende handen. Ze willen binnen afzienbare tijd een nieuwe keuken plaatsen en daar zijn misschien wat aanpassingen voor nodig. Deze zouden makkelijk door handige mensen gedaan kunnen worden.

Dus als iemand de stichting wil helpen of vragen heeft, stuur even mail of neem contact op met: Sandra de Bruijn, coördinator, 06 83617899.

s.debruijn@stichtinghelpendehanden.nl

De Ondernemingsraad van FNsteel wil iedereen bedanken voor het meewerken aan dit mooi gebaar en het bijzonder aan Alex de Jong voor het maken van de Foto’s.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Dam
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.