BCA haalt meer dan 1000 euro op voor ALS Nederland

06 juli 2019 door Josette Huisman
BCA haalt meer dan 1000 euro op voor ALS Nederland

ALBLASSERDAM - Tijdens het in juni gehouden Schot Accountants en adviseurs bedrijventoernooi dat voor de 2e keer werd georganiseerd door Badmintonclub Alblasserdam (BCA) is in totaal  Euro 1059,59 opgehaald voor het goede doel: ALS Nederland. In totaal namen 19 teams van verschillende bedrijven deel.

Na een heerlijk buffet mede verzorgd door Cado en Co Blomhoeve en Chinees Indische Restaurant China Town, startten de wedstrijden. Het werd een spannende avond, waarna uiteindelijk het team Lifting Shuttle van IHC de wisselbeker overnam van Leerdammer die vorig jaar het toernooi had gewonnen. De prijs werd uitgereikt door de sponsor van het toernooi Edwin Schot.

Foto: Badmintonclub Alblasserdam (BCA)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.