Expositie 175 jaar Kloos Kinderdijk

21 mei 2019
Expositie 175 jaar Kloos Kinderdijk

ALBLASSERDAM - De plaatselijke tentoonstellingscommissie van de Historische Vereniging West-Alblasserwaard heeft een expositie samengesteld over 175 jaar Kloos Kinderdijk. De officiële opening vindt plaats op vrijdag 24 mei om 15:30 uur in bibliotheek AanZet aan de Ieplaan. Inloop vanaf 15:15 uur. Iedereen is welkom.

De openingshandeling wordt verricht door mevrouw Nellie van der Steen-van Drongelen, weduwe van Ad van der Steen, een van de directeuren van Kloos Kinderdijk. De expositie is tot en met 14 september in de bibliotheek te zien. Daarna verkassen de borden met in totaal zo’n 140 foto’s naar De Alblashof.

Foto-onderschrift: Transport van de hoogspanningsmast bij Nieuw-Lekkerland

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.