Denise Kil- van Dongen nieuwe directeur Stichting Welzijn Alblasserdam

18 juni 2019 door Hennie van der Zouw
Denise Kil- van Dongen nieuwe  directeur Stichting Welzijn Alblasserdam

ALBLASSERDAM - Per 1 augustus aanstaande zal mevrouw Denise Kil- van Dongen starten als nieuwe  directeur van Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA). Zij was tot voor kort werkzaam als manager van twaalf sociale wijkteams bij de gemeente Rotterdam.

De Stichting Welzijn Alblasserdam is blij met de aanstelling van de nieuwe directeur die binnen het sociaal domein veel ervaring heeft opgedaan op zowel uitvoeringsniveau, als adviseur en projectleider, als managementniveau. Na haar studie maatschappelijk werk en dienstverlening aan de Hogeschool Leiden haalde zij haar doctoraat bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Mevrouw Kil-van Dongen is onder andere werkzaam geweest als adjunct-directeur bij IJsselwijs Stichting Welzijn en Maatschappelijke Clientondersteuning in Rotterdam, als interimmanager in de Deelgemeente Charlois en als adviseur van Bewonerscommissies Carnisse en Tarwewijk.

In haar huidige functie als manager wijkteams bij de Gemeente Rotterdam was mevrouw Kil-van Dongen onder andere betrokken bij het opzetten en aansturen van de wijkteams en bij het ontwikkelen van werkprocessen en werkwijzen. In haar nieuwe functie bij de SWA zal zij zich in gaan zetten op het gebied van preventie, presentie en samenwerking met de andere partners in het dorp.

Mevrouw Kil- Van Dongen volgt onze voormalige directeur Tonia Ruybroek op, die inmiddels de functie van directeur van stichting KijkopWelzijn Barendrecht en Stichting Welzijn Albrandswaard bekleedt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.