Convenant voor camertoezicht op bedrijventerrein Vinkenwaard

05 juni 2019 door Hennie van der Zouw
Convenant voor camertoezicht op bedrijventerrein Vinkenwaard

ALBLASSERDAM - Burgemeester Jaap Paans en Nico Treure, voorzitter van ondernemersvereniging OV de Noord tekenden vorige week een convenant om cameratoezicht op bedrijventerrein Vinkenwaard mogelijk te maken.

Toezicht volgens de regels
OV de Noord zorgt voor de plaatsing en de exploitatie van het camerasysteem. De ondernemersvereniging is er ook verantwoordelijk voor dat het cameratoezicht gebeurt volgens de regels. De gemeente geeft toestemming voor camerabewaking in het openbaar gebied en voor het gebruik van de lichtmasten om de bewakingscamera's aan te bevestigen.

Installatie in het najaar
Het bedrijf Egroservice uit Alblasserdam levert het systeem. De installatie gebeurt naar verwachting in september. Het convenant geldt 5 jaar. Na deze periode is er een evaluatie van het cameratoezicht.

Foto: Nico Treure van OV de Noord en burgemeester Jaap Paans ondertekenen het convenant.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.