Voorlopige uitslagen Verkiezingen 2019 voor de Provinciale Staten van Zuid-Holland in Alblasserdam

21 maart 2019
Voorlopige uitslagen Verkiezingen 2019 voor de Provinciale Staten van Zuid-Holland in Alblasserdam

ALBLASSERDAM - Op woensdag 20 maart zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de Waterschappen geweest. In Alblasserdam werd gekozen voor de leden van de Provinciale Staten van de Provincie Zuid-Holland.

Daarnaast werd ook gekozen voor het bestuur van Waterschap Rivierenland, maar daarvan komt de uitslag op een later tijdstip.

De voorlopige uitslagen van de verkiezingen voor de Provinciale Staten in Alblasserdam zijn:

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.