Zeven Koninklijke onderscheidingen in Alblasserdam

29 april 2006

Alblasserdam, 29 april 2006 - In het kader van de viering van de verjaardag van H.M. de Koningin zijn een aantal Koninklijke onderscheidingen uitgereiktdoor de burgemeester van Alblasserdam, de heer A.D. van den Bergh. In de raadzaal van het gemeentehuis werden zeven onderscheidingen uitgereikt aan de volgende personen:

Tot Lid in de Orde van Oranje Nassau is bij Koninklijk Besluit van 31 januari 2006 benoemd mevrouw M. Tromp-Tuijtel (55).
Mevrouw Tromp-Tuijtel is vanaf 1954 lid van de plaatselijke gymnastiekvereniging “Kracht Door Oefening”. Ze is vanaf 1977 bestuurslid en vanaf 1986 penningmeester. Ze geeft nog steeds les aan kleuters en ook aan ouderen.

Tot Lid in de Orde van Oranje Nassau is bij Koninklijk Besluit van 27 januari 2006 benoemd mevrouw P. H. J. Duijmelinks-Grinwis (59).
Mevrouw Duijmelinks-Grinwis is vanaf 1973 lid van de plaatselijke gymnastiekvereniging “Kracht Door Oefening”. Ze is vanaf 1976 bestuurslid, eerst als secretaris en later als voorzitter. Ze is de PR-vrouw van de vereniging.

Tot Lid in de Orde van Oranje Nassau is bij Koninklijk Besluit van 27 januari 2006 benoemd
mevrouw G. Zijderveld-Kik (60).
Mevrouw Zijderveld-Kik is vanaf 1961 lid van de plaatselijke gymnastiekvereniging “Kracht Door Oefening”. Ze heeft 18 jaar in het bestuur gezeten, eerst als penningmeester en later als secretaris. Ze geeft nog steeds les aan ouderen.

Tot Lid in de Orde van Oranje Nassau is bij Koninklijk Besluit van 20 maart 2006 benoemd
de heer W. Nieuwenhuis (77).
De heer Nieuwenhuis is al jaren op diverse gebieden actief danwel actief geweest. Hij is onder meer actief geweest bij scouting Louis Wesselgroep (totaal 40 jaar), jongerenwerk Pro Juvenate, Stichting Alblasserdamse Gemeenschap (SAG), VVN en ANBO. Hij is nog steeds actief bij de Alblasserdamse Tennisverening (ATV) en de Vereniging van Vrijzinnig Hervormden (VVH).

Tot Lid in de Orde van Oranje Nassau is bij Koninklijk Besluit van 20 maart 2006 benoemd mevrouw G. Osseweijer-de Heer (76).
Mevrouw Osseweijer-de Heer is al ruim 25 jaar voorzitster van de WAO Belangenvereniging Alblasserdam (70 leden).

Tot Lid in de Orde van Oranje Nassau is bij Koninklijk Besluit van 28 februari 2006 benoemd de heer W. Kleine (62).
De heer Kleine is al jaren actief op kerkelijk gebied (voorzitter college van kerkrentmeesters Hervormde Gemeente, ouderling kerkrentmeester kerkenraad Ichtuskerk en medewerker FCMH) en is in het verleden (van 1960 tot 1992) ook langdurig betrokken geweest bij het organiseren van activiteiten met en voor jongeren.

Tot Lid in de Orde van Oranje Nassau is bij Koninklijk Besluit van 28 februari 2006 benoemd mevrouw J. de Heer-van Prooijen (77).
Mevrouw De heer-Van Prooijen is al jaren actief op kerkelijk gebied (bestuurslid PCOB, groep rouwverwerking, ouderling en bestuursfunctie Gereformeerde Havenkerk) en op het gebied van de ouderen (o.a. voorzitter seniorenraad en voorzitter adviesraad SWOA).

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.