Geen zaterdagopenstelling Publiekswinkel meer

17 april 2019 door Hennie van der Zouw
Geen zaterdagopenstelling Publiekswinkel meer

ALBLASSERDAM - Het aantal bezoeken aan de Publiekswinkel neemt af, onder andere door de toegenomen digitalisering en de verlengde duur van een paspoort van vijf naar tien jaar. Daarom
stopt de gemeente met ingang van dit voorjaar met de twee jaarlijkse zaterdagopenstellingen.

Burgemeester Paans, onder meer portefeuillehouder Dienstverlening,: "Uit de bezoekersaantallen blijkt dat er weinig gebruik gemaakt wordt van de zaterdag, gemiddeld 20 bezoekers per keer. Daarom hebben we de beslissing genomen te stoppen met de zaterdagopenstelling. Ik hecht wel aan een zo optimaal mogelijke dienstverlening, daarom kunnen inwoners nog steeds buiten kantooruren, op afspraak, op maandag- en woensdagavond tot 19.30 uur terecht bij de Publiekswinkel aan de Cortgene 9a, waar de medewerkers u graag helpen."

Openingstijden overdag
De openingstijden overdag zijn: dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 – 12.00 uur en maandag en woensdag van 14.00 – 19.30 uur. Ook hiervoor moet een afspraak gemaakt worden. Dat kunnen inwoners doen via de website: www.alblasserdam.nl.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.