Wie heeft meer informatie over de foto's bij dit artikel?

03 april 2019 door Hennie van der Zouw
Wie heeft meer informatie over de foto's bij dit artikel?

ALBLASSERDAM - Van de Provincie Zuid-Holland ontving de redactie van Alblasserdam.net vijf foto's met de hieronderstaande tekst erbij:

'In het provinciaal archief zijn vijf foto's gevonden die genomen zijn in Alblasserdam. De medewerkers van het archief zijn op zoek naar meer informatie over deze foto's. Alles is welkom: waar zijn ze genomen en wanneer? Iedereen die daar iets van afweet kan een reactie sturen via https://www.zuid-holland.nl/contact/

Wie heeft meer informatie over deze foto's?

Foto 2.

Foto 3.

Foto 4.

Foto 5.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.