Stralende PIT-gepensioneerdendag

01 april 2019 door Hennie van der Zouw
Stralende PIT-gepensioneerdendag

ALBLASSERDAM / ZWIJNDRECHTSE WAARD - Het Biesbosch MuseumEiland in Werkendam was dit jaar het toneel voor de PIT-gepensioneerdendag. De organisatie van deze dag was ook dit keer in handen van Jan Visser (oud-leerkracht van De Notenbalk) en Huib van Loon (oud-directeur van De Kim).

“Als PIT bieden we dit onze gepensioneerden jaarlijks aan uit waardering voor alles wat zij in hun werkzame leven binnen de kinderopvang en het onderwijs hebben gedaan om kinderen te laten groeien en bloeien,” aldus Ad Vos, bestuurder van PIT kinderopvang & onderwijs. “Dat zij het op prijs stellen, blijkt iedere keer weer uit de hoge opkomst en de enthousiaste reacties. Dit jaar maakte de lentezon het tot een extra stralende dag.”

Groei en bloei
De gepensioneerden werden kort bijgepraat over de ontwikkelingen bij PIT kinderopvang & onderwijs. Op het programma stonden verder een lunch en een rondvaart met een fluisterboot dor de smalle kreken en sloten naar de mooiste plekjes met weelderige groei en bloei van de Biesbosch. In het museum konden de gasten bovendien kennismaken met het heden, verleden en de toekomst van het natuurgebied. Daarnaast was er ruimschoots gelegenheid om gezellig bij te praten en gezamenlijke herinneringen op te halen. Iedereen vond het ontzettend leuk om elkaar weer te ontmoeten en boeiend om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen van PIT.

Op de foto’s: Gepensioneerde PIT’ers genieten in de Biesbosch.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.