Achterban clubs en verenigingen in Alblasserdam brengen 4.853 euro bij elkaar voor de clubkas

26 maart 2019 door Hennie van der Zouw
Achterban clubs en verenigingen in Alblasserdam brengen 4.853 euro bij elkaar voor de clubkas

ALBLASSERDAM - Een mooie opsteker voor 7 verenigingen in Alblasserdam. Dankzij hun achterban kwam er bij deze clubs in 2018, 4.853 euro extra binnen in de clubkas. De achterban steunt haar vereniging door specifiek voor deze club mee te spelen met de VriendenLoterij. De helft van ieder lot waarmee zij meespelen, gaat direct naar de clubkas. Opbrengsten worden zoal besteed aan een nieuw trainingsveld, een opknapbeurt van een clubhuis en hulp aan jong en oud in de regio.

v.v. De Zwerver haalde het hoogste bedrag op, namelijk 2.376 euro.

Meespelen voor je eigen club
In Nederland genereren enkele duizenden clubs, verenigingen en stichtingen via de VriendenLoterij extra inkomsten. Zij dragen daarmee bij aan gezondheid en welzijn in hun eigen regio. Dit jaar is er een recordopbrengst van ruim 5,8 miljoen euro uitgekeerd.

De VriendenLoterij is hierdoor een structurele financier voor veel organisaties. Clubs en verenigingen die nog niet aangesloten zijn, kunnen zich aanmelden via: www.vriendenloterij.nl/clubs

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.