TTVA 3 Kraakt Koploper

25 maart 2019 door Hennie van der Zouw
TTVA 3 Kraakt Koploper

ALBLASSERDAM - TTVA 3 is na een aarzelende seizoenstart met een behoorlijke opmars bezig. Afgelopen week was koploper NTTC 2 aan de beurt om dit te ervaren. TTVA 3 keerde met een keurige 2-3 zege huiswaarts. TTVA 4 houd de race om het kampioenschap goed vol. Deze week werd er ruim gewonnen van Gorkum 3. TTVA 1 stuurde Sorry 1 met een genadeloze 5-0 weer naar huis. Ook de teams 5 en 7 wisten te winnen van hun opponent.

TTVA 2 – Sorry 1            2e klasse        5-0
Een lekkere ruime overwinning tegen een tegenstander waar uit nog met 4-1 van verloren werd. Ron Kappen en Yannick Geerlings wisten dus de bordjes goed te verzetten. Beide bleven ze ongeslagen tegen de Jong en Stuivenberg. Ook het dubbel was een prooi voor de heren van TTVA. Men is door deze ruime overwinning behoorlijk bijgetrokken in de stand. Men vind zich nu terug op een redelijk save derde plek in de stand, maar er moeten wel nog wat puntjes gepakt gaan worden om dit ook zou te houden.

NTTC 2 – TTVA 3            3e klasse        2-3
TTVA 3 is echt op stoom gekomen. Afgelopen maandag was koploper NTTC 2 uit Nieuwerkerk de klos. Wim Verschoor liet er op zijn vrijgezellenavond geen gras over groeien en wist van zowel Appel als Jasperse te winnen. Je vrijgezellenavond doorbrengen met Baksteen Pete is zo ie zo al een hele opgave, maar Wim liet zich daar door dus niet afschrikken.  En wat deze Baksteen Pete (Peter Houmes) betreft, wel die liet zich gelukkig ook niet onbetuigd deze avond. Hij wist in vier games keurig te winnen van Jasperse. Het dubbel van Wim en Peter had eigenlijk het vierde punt moeten zijn, maar ze wisten een 1-2 voorsprong niet naar huis te spelen en gingen wat ongelukkig in de vijfde game met 14-12 ten onder. Dit fraaie eind resultaat zorgt er voor dat TTVA 3 nu echt afscheid heeft genomen van de onderste plaatsen en lijfsbehoud is nu slechts een peulenschil.

TTVA 4 – Gorkum 3            4e klasse        4-1
TTVA 4 blijft goed op koers voor een eventueel kampioenschap. Afgelopen donderdag werd thuis met 4-1 gewonnen van Gorkum 3. Zowel Kees Hummel als Henk Mes bleven ongeslagen tegen v/d Brom en v/d Akker. Bijzonderheid was echter dat er voor het eerst dit seizoen een dubbel werd verloren door de heren Hummel en Mes. Het Gorkumse dubbel was in vijf games te sterk. Ook concurrent DFC won met dezelfde cijfers en de voorsprong bedraagt dus nog steeds twee punten voor TTVA 4

De Sprint 3 – TTVA 5            4e klasse        1-4
TTVA 5 toog vrijdagavond naar Brielle om aldaar aan te treden tegen mede laagvlieger de Sprint. Maar TTVA 5 was niet helemaal van zins om zich daar aan aan te passen. Frank Jaquet wist zowel van Geest en van Loon al ging het tegen de laatste uiteindelijk met 9-11 in de vijfde game. Ton de Boom wist ook van Geest te winnen en samen met Frank Jaquet werd ook het dubbel binnen gehaald. Een mooie overwinning maar het helpt TTVA 5 niet de aanstaande degradatie te ontlopen.   

TTVA 6 – Drivers 4            4e klasse        2-3   
TTVA 6 trof in het Hardinxveldse Drivers een geduchte tegenstander. Ab de groot wist in vier games van Bakker te winnen en samen met Ronald Muskiet haalde hij ook het dubbel binnen in drie games binnen. Jammer dat Ronald Muskiet wat te onrustig was in zijn spel. Hij moest zowel Bakker als de Jong feliciteren. TTVA 6 moet echt punten blijven pakken want anders wordt het linke soep. Ook de naaste concurrenten voor degradatie pakken die namelijk en het is wel zaak dat men hier gelijke tred mee houdt.

TTVA 7 – Gorkum 4            5e klasse        3-2
Met twee zeges van Nico Barten en eentje van Jeroen Veth bleef TTVA 7 de baas over Gorkum 4. In het dubbel werden Barten en Verhaar even met de neus op de feiten gedrukt. Er werden simpelweg te veel fouten gemaakt om aanspraak te kunnen maken op de winst in deze partij.  Het team staat er nog steeds goed voor maar het kampioenschap zou wel eens net een stapje te ver kunnen zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.