Kledingbank vanaf 1 maart klein stukje verhuisd naar Randweg 118

18 maart 2019 door Hennie van der Zouw
Kledingbank vanaf 1 maart klein stukje verhuisd naar Randweg 118

ALBLASSERDAM - De Kledingbank Alblasserdam is vanaf 1 maart in afstand een klein beetje verhuisd, naar de overkant. Deze nieuwe locatie is gemakkelijk bereikbaar als u vanaf de Randweg de Vondellaan inrijdt, dan heeft u na 10 meter rechts een trottoir, als u dat uitloopt of fietst dan loopt of fietst u er recht tegenaan.

de Kledingbank Alblasserdam is per mail bereikbaar: tjitty.vanderplas@gmail.com

Na een moeilijk jaar waarin de Kledingbank zich heeft moeten behelpen qua ruimte, hebben ze, dank zij de steun van Ondernemersvereniging de Noord, een belangrijke bijdrage van de Gemeente Alblasserdam en de fijne steun van dhr. P. de Lange die zijn voormalige praktijkruimte aan de Kledingbank heeft aangeboden als oplossing.

Dat biedt de Kledingbank tevens de mogelijkheid om wekelijks hun doelgroep te kunnen helpen. Met ingang van 13 maart zullen ze wekelijks geopend zijn op de woensdagen van 13.30 – 16.00 uur. Dat is mede mogelijk gemaakt door het aanbod van uitstekende kleding die een tweede kans krijgt. Met de zomer in aantocht willen ze ook vragen om bij overtollige zomerkleding aan de Kledingbank te denken. U helpt er mensen mee die van deze hulp afhankelijk zijn. Ook die kleding kunt u aanleveren op de woensdagen tijdens onze openingstijden.U bent van harte welkom.

De Kledingbank: 'Wij proberen mensen te helpen die zonder onze hulp en uw steun geen menswaardig bestaan kunnen leiden.'

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.