Lees je graag de nieuwste boeken? Doe dan mee met de Alblasserdamse Kinderjury

21 februari 2019 door Hennie van der Zouw
Lees je graag de nieuwste boeken? Doe dan mee met de Alblasserdamse Kinderjury

ALBLASSERDAM - Zit jij in groep 6 t/m 8 en lees je graag de nieuwste boeken? Doe dan mee met de Alblasserdamse Kinderjury. Er kunnen maximaal 15 kinderen plaatsnemen in de jury. Dus geef je snel (vóór 8 maart) op via jdemik@debibliotheekaanzet.nl.

Aanmelden kan alleen voor alle vier de komende bijeenkomsten. Tussentijds instromen is in principe niet mogelijk. AanZet organiseert in de Bibliotheek van Alblasserdam vier bijeenkomsten rondom de Kinderjury.

De bijeenkomsten zijn op maandag 11 en 25 maart, 8 april en 13 mei en allemaal van 15.30 uur tot 16.15 uur.

Boeken lezen, beoordelen en je stem uitbrengen op jouw favoriet: dat is wat de Kinderjury gaat doen. Natuurlijk onder het genot van een glaasje limonade en iets lekkers. Aan het einde van de vier bijeenkomsten tellen we de stemmen.

Op maandag 20 mei om 15.30 uur maken we de winnaar bekend van de Alblasserdamse Kinderjury-prijs 2019.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.