Groot onderhoud begraafplaats

01 september 2016
Groot onderhoud begraafplaats

ALBLASSERDAM - Vanaf maandag 5 september start groot onderhoud op begraafplaats de Oude Torenhof. Hierbij worden tegel- en grindpaden en grafvakken opgehoogd, inclusief de daarop aangebrachte grafbedekkingen. Alle werkzaamheden zijn, onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden, voor eind 2016 gereed.

De uitvoering van de werkzaamheden gebeurt gefaseerd. Bekijk hier waar nu, of op korte termijn, (fase 1) gewerkt wordt.

Bij vragen kunt u contact opnemen met Cler Sels via 078 - 770 6018.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.