Werkzaamheden en sluiting begraafplaats

14 oktober 2015
Werkzaamheden en sluiting begraafplaats

ALBLASSERDAM - Vanaf 19 oktober 2015 vinden werkzaamheden plaats op de begraafplaats ter voorbereiding op ruiming van algemene en particuliere graven. Hierbij zullen gedenktekens van graven waarvan de uitgiftetermijn is verstreken en/of afstand is gedaan, en waarvan bevestigd is dat het gedenkteken niet wordt opgehaald, worden verwijderd en afgevoerd.

Sluiting begraafplaats
Van 26 tot en met 30 oktober 2015 is de begraafplaats tussen 7.00 en 16.00 uur voor het publiek gesloten in verband met het ruimen van algemene graven. Uiteraard kunnen eventuele begrafenissen wel gewoon doorgaan.

Mocht u vragen hebben over de begraafplaats, dan kunt u contact opnemen met de heer B. Stout, begraafplaatsbeheer, of met mevrouw M.J. Smit-Langeveld, begraafplaatsadministratie, via telefoonnummer 14 078 of  begraafplaats@alblasserdam.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.